Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@10:33:08 GMT

روزگار کرونایی و رونق خریدهای اینترنتی

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۲۶۰۱۶

روزگار کرونایی و رونق خریدهای اینترنتی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها، آناهیتا رحیمی؛ نامه رسان‌ها خاطرات بسیاری را از شغل خود در ذهن دارند و خود را امانت دار مردم می‌دانند؛ در سرما و گرما با علاقه و با جان و دل کار می‌کنند.

تا دیروز صحبت‌هایی از خریدهای حضوری بود ولی حالا که در خانه ماندن و نرفتن به مراکز خرید برای حفظ جان ضروری است نقش بسته‌های پستچی‌ها پررنگ شده است و اینها الان دیگر صرفاً نامه رسان نیستند بلکه تلاش می‌کنند تا اقلام مورد نیاز مردم را در خانه‌هایشان تحویل دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای بررسی بیشتر افزایش حجم کار و توجه مردم به خریدهای پستی با فرهاد شجاعی یکی از باسابقه‌ترین نامه رسانان شهر تبریز که ۲۵ سال سابقه کار دارد هم کلام شدم.

این نامه رسان باسابقه پس از اتمام پایان خدمت سربازی، زمانی که در حال یافتن یک شغل آبرومند برای خود بود، بر حسب یک اتفاق، آگهی استخدام نامه رسان در اداره پست را دیده و بعد از ثبت نام و آزمون، در این شغل مشغول به کار شده است.

شجاعی گفت که هر شغلی مسئولیت خاص خود را دارد و ما نیز به گونه‌ای امانت دار مردم هستیم و به همین دلیل باید از حیث ظاهر و حتی گفتار، کامل باشیم چرا که به عنوان نماینده پست در دید مردم هستیم.

این نامه رسان ۵۱ ساله با اشاره به وضعیت جسمی خود افزود: شاید قبلاً به راحتی روی موتور می‌نشستم اما حالا که پا به سن گذاشته‌ام، نشستن روی موتور تا چندین ساعت برایم سخت و طاقت فرساست.

پستچی‌ها در صف مقابله با کرونا

وی افزود: ساعات کاری ما از ۷ صبح تا ۷ عصر ادامه دارد که گاهی هم ممکن است بیشتر نیزطول بکشد؛ شرایط کاری ما به گونه‌ای است که تعطیلی نداریم و در این روزها همان‌گونه که کادر درمان در صف اول کرونا قرار دارند ما نیز همانند آنها از اول تا آخر در شغل خود فعالیت داریم و به نوعی در صف مقابله با کرونا قرار داریم، چون روزانه انواع بسته‌ها را از سراسر کشور دریافت کرده و به دست هموطنان خود می‌رسانیم.

شجاعی در بیان خاطرات خود با خنده گفت: من حتی برای گرفتن امضا از طرف گیرندگان نامه چند باری کتک خورده‌ام اما اگر بخواهم خاطره‌ای شیرین‌تر برای شما بگویم دوست دارم خاطره ۲۰ سال گذشته را تعریف کنم که قرار بود نامه‌ای از اتریش به دست زن میان سالی برسد و این خانم برای پیگیری نامه‌اش هر روز به اداره پست می‌آمد تا اینکه روزی به او گفتم به خانه برو و مطمئن باش زمانی که نامه‌ات به دستمان برسد خودم نامه را به در خانه شما آورده و تحویل شما خواهم داد.

تا اینکه بعد از چند روز، این نامه به اداره رسید و صبح زود نامه را به در خانه شأن بردم خیلی جالب است برای اینکه خیلی چشم انتظار رسیدن این نامه بودند هر روز صبح زود جلوی در خانه می‌ایستاد تا نامه رسان برسد و با دیدن من آن روز این بانو خوشحال شده و نامه‌اش را تحویل دادم.

این مأمور پست اضافه کرد: کار کردن در این روزهای کرونایی که نفس خیلی‌ها را گرفته است بسیار سخت است ولی من و همکارانم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خدمت به مردم را بالاتر از همه چیز دانسته و شب و روز در حال جابجایی نامه‌ها و بسته‌های پستی مردم و ادارات هستیم.

زنگ در ۱۵۰ خانه به صدا درمی‌آید

وی با اشاره به تعداد مرسولات تحویل داده شده گفت: من و همکارانم هر کدام در طول یک روز کاری به ۱۵۰ مغازه، منزل، شرکت و یا اداره مراجعه کرده و نامه‌ها و بسته‌های پستی را تحویل می‌دهیم و از مسئولین امر انتظار داریم که نسبت به فراهم آوردن امکانات مادی و رفاهی برای ما بیشتر تلاش کنند.

شجاعی افزود: خانواده‌ام از شغل من راضی نیستند چرا که بیشترین وقت خودم را صرف این شغل کرده و به همین دلیل نمی‌توانم اوقات بیشتری را با آنها سپری کنم.

شغل ما راحت نیست

محمدرضا صادق پور نیز یکی دیگر از جوان‌ترین نامه‌رسان‌های شهر است که دو سالی هست که در این شغل، مشغول به کار است.

وی گفت: شغل ما راحت نیست و با وجود شیوع ویروس کرونا نامه‌ها را از شهرهای مختلف تحویل گرفته و در سرما و گرما تحویل مردم می‌دهیم؛ با تمام این وجود، این شغل ماست و مجبوریم کار کنیم اما اگر شغلی با شرایط بهتر باشد به دنبال آن شغل می‌روم.

جوان‌ترین نامه رسان شهر روزانه ۱۵۰ نامه را به مقصد رسانده و از این رو خاطره‌های زیادی را در ذهن خود حک کرده است؛ خاطره‌ای که تلخی و شادی‌هایی را برای محمدرضا رقم زده است.

صادق پور در مورد یک خاطره از کارش گفت: تحویل یک گذرنامه به مادری که به آلزایمر مبتلا بود و روز تحویل، آن را زیر رومیزی طاقچه گذاشته و هر بار با پیگیری پسرش، گفته که اداره پست گذرنامه را نیاورده است.

با ادامه این ماجرا پسر برای پیگیری گذرنامه‌اش به اداره پست آمده و شکایت کرد که گذرنامه‌ام را چه کرده‌اید، بعد از چند روز این خانواده با مرتب کردن خانه، گذرنامه را پیدا کرده و برای عذرخواهی آمدند.

وی معتقد است که شغل پر مسئولیتی داریم و همواره مدارک مهم، چک، پول نقد، گوشی همراه گران قیمت و حتی طلاجات مردم را به مقصد می‌رسانیم و با افزایش شبکه‌های اجتماعی و شیوع ویروس کرونا، کار ما چندین برابر افزایش داشته است.

خانواده صادق پور نیز از شغلی که دارد ناراضی هستند و آنطور که خودش گفت، انتظار داریم حقوق ما را افزایش دهند چرا که از زمانی که کرونا آمده استراحت نداریم و گذشته از این شغل ما تعطیلی ندارد و نمی‌توانیم به مرخصی برویم.

فوت دو نفر از کارکنان پست استان آذربایجان شرقی بر اثر ابتلاء به کرونا

مدیر روابط عمومی اداره پست آذربایجان شرقی نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: اداره کل پست استان آذربایجان شرقی در ۹ ماهه سال ۹۸ با ۲۵۷ فروشگاه اینترنتی طرف قرارداد بود و در ۹ ماهه سال ۹۹ نیز تعداد فروشگاه‌ها به ۴۱۴ فروشگاه رسیده است.

فرید رضا فریدی ادامه داد: همچنین در ۹ ماهه سال ۹۸ تعداد ۲۴۵ هزار مرسوله خرید اینترنتی جابجا کرده و این تعداد در سال ۹۹ به عدد ۳۰۷ هزار عدد رسیده یعنی با رشد ۵۰ درصدی در ترافیک خرید و فروش‌های اینترنتی مواجه شده است.

وی افزود: اداره کل پست استان آذربایجان شرقی از ابتدای سال جاری بدون وقفه و بدون یک روز تعطیلی با توجه به شرایط پر التهاب و پر استرس کرونایی اقدام به خدمت رسانی به شهروندان کرده و در این عرصه، طی ۹ ماه گذشته متأسفانه دو نفر از همکاران بر اثر ابتلاء به بیماری کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

مدیر روابط عمومی اداره پست آذربایجان شرقی یادآور شد: در شرایطی که اغلب ادارات و سازمان‌های دولتی و خصوصی با کاهش نیرو و یک سوم و یک دوم نیرو مواجه بودند اداره کل پست استان با تمام قوا و تمام نیروها بدون یک روز تعطیلی به خدمت رسانی ادامه داده است.

کد خبر 5099833

منبع: مهر

کلیدواژه: خدمات رسانی پست مرسولات شرکت پست ویروس کرونا ویروس کرونا شب یلدا روز پرستار شیراز پرستار آمار کرونا بوشهر کرمانشاه گرگان عکس استانها شیوع کرونا شهرکرد شهرستان کرج قاسم سلیمانی آذربایجان شرقی پست استان نامه رسان اداره پست بسته ها شغل ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۶۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منش طلبگی | الماس گرانبهای روحانیت

در زیر به انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «منش طلبگی» در شماره های مختلف خواهیم پرداخت.

امروز، اگر روحانیت از زیّ خود خارج بشود و قدرت‌طلبی و قدرت‌نمایی و سوء استفاده بکند و اگر عملی از او سر بزند که حاکی از ضعف تقوا و ورعی باشد که مردم در او سراغ کردند و به او اعتماد دارند، هر کدام از اینها لطمه‌اش غیرقابل جبران است.

از این جهت هم، امروز وضع ما روحانیون استثنایی است، یعنی با دوره‌ی قبل از انقلاب فرق می‌کند. البته، در دوره‌ی قبل از انقلاب هم، اگر از یک روحانی کاری سر می‌زد، ضایعه بود و به همه‌ی روحانیت سرایت می‌کرد، اما امروز چون نظام، نظام اسلامی است و روحانیون مظهر اسلام هستند، ضایعه فقط متوجه جمعی از روحانیون - یا حتّی جمع روحانیت - نمی‌شود، بلکه ضایعه متوجه اسلام می‌شود و به این زودی هم قابل جبران نخواهد بود.
در این زمینه، امام بزرگوارمان خیلی توصیه‌های آموزنده کردند.

باید حفظ زیّ روحانیت و همان رابطه‌های قدیمی و معمولی با مردم و همان اعمال و حرکاتی که انتزاع تقوا و ورع و ایمان و پایبندی شدید به دین از آن می‌شد و اجتناب از هر چیزی که این اصل را مخدوش بکند، مورد تأکید و توجه قرار بگیرد.

«بیانات در دیدار با علما و روحانیون سراسر کشور در آستانه ماه محرم، ۱۳۶۸/۰۵/۱۱».

اگر خدای نکرده بر اثر بی‌توجهی‌ها، غفلت‌ها، وقت‌نشناسی‌ها، وظیفه‌نشناسی‌ها و منحرف شدن از خط معمولی روحانیت در طول هزار سال، آن ذخیره‌ی هزارساله آسیب ببیند، آن الماس گرانبهایی که بر اثر گذشت قرنها و عصرها و دوره‌ها و مجاهدتها و اخلاصها به‌وجود آمده بود، خدشه‌دار شود، یا بشکند، باز روزگار زیادی لازم خواهد بود، تا بشود آن‌چنان ذخیره‌یی را فراهم آورد.

در این روزگار، اولین بایدِ ما معممان و متزیّیان به زیّ علم و روحانیت، حفظ آن آبرو و حیثیت هزارساله است که بحمداللَّه در طول دوران انقلاب، این آبرو مضاعف شد و چهره‌ی روحانیت شیعه، به خاطر گذشت و فداکاری، درخشندگی پیدا کرد.

«بیانات در دیدار جمعی از روحانیون، ۱۳۶۹/۱۲/۲۲»

دیگر خبرها

  • منش طلبگی | الماس گرانبهای روحانیت
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • روز معلم و بهانه‌ای برای نوشتن روزگار معلمی 
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال